Leen gratis een scootmobiel,
ook bij u in de buurt

Makkelijk lenen

In Almere kunt u op steeds meer plekken gratis een scootmobiel lenen. Dat is handig als u zelf (tijdelijk) minder goed ter been bent, maar ook als u bezoek krijgt van mensen die niet goed kunnen lopen.

Een leenscootmobiel geeft u de vrijheid om zelfstandig te reizen in Almere wanneer u maar wilt.

Voordelen van een leenscootmobiel:

  • U hoeft geen aanvraag in te dienen bij de gemeente
  • U heeft geen omkijken naar het onderhoud
  • U hoeft niet zelf voor een stalling te zorgen
  • Het lenen van een scootmobiel is gratis
  • U hoeft geen eigen bijdrage te betalen

Reserveren

U dient een scootmobiel minimaal 24 uur van te vorenvooraf te reserveren, zo bent u er zeker van dat er een beschikbaar is.

U kunt de scootmobiel per keer voor maximaal één dag lenen.

Wilt u in het weekend een scootmobiel? Maak dan uiterlijk donderdagmiddag voor 16:00 de reservering.

Reserveer uw scootmobiel

Scootmobiel boekingsformulier

Mocht u zelf niet in staat zijn om naar een uitleenpunt te gaan, dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice. Deze service wordt verzorgd door Buurthopper Almere. U kunt dit aangeven bij het reserveren van de scootmobiel.

Bij de haal- en brengservice wordt u thuis opgehaald en naar het uitleenpunt gebracht. De scootmobiel wordt dus NIET bij u thuis bezorgd.

Het reserveren van een scootmobiel loopt via Buurthopper. U kunt het zowel via het formulier hierboven, de e-mail of telefonisch doen.

Meer weten?

Buurthopper Almere is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer (036) 20 22 045.

Op www.almere.nl/scootmobiel vindt u alle locaties waar u een scootmobiel kunt lenen. Ook leest u op deze site meer over de haal- en brengservice en over de rij-instructies.